Hviidsminde tilbyder kosmetisk behandling i Århus og Kolding

Du kan her få et indblik i vores kosmetisk behandling i Århus og Kolding, kigge ind i vores smukke klinikker samt se vores certificerede kosmetiske sygeplejersker og kosmetiske overlæge i arbejde. Vores overlæge der udover at være en meget rutineret kosmetisk behandler ligeledes neurokirurgisk specialist, og har dermed stor kendskab til ansigtets anatomi. Se evt. mere på http://www.neurokirurgen.dk/

Vi er specialister i Botox, filler og Radiesse behandling

– da vi har 100% fokus på disse behandlinger.  Hele personalet ved kosmetisk Hviidsminde deltager hvert år i flere nationale og internationale møder, kurser og kongresser omhandlende de sidste nye teknikker i Botox og filler kosmetisk behandling. Alle behandlinger udføres af vores kosmetiske sygeplejersker, Maibritt & Camilla i vores kosmetiske klinik i Kolding og Camilla & Pernille i vores kosmetiske klinik i Risskov i Århus. Alle Radiesse behandlinger udføres af vores kosmetiske overlæge Dorte Clemmensen. Radiesse er den eneste filler på markedet der videnskabeligt dokumenteret stimulerer huden til at gendanne kollagen, yngre bruger derfor radiesse til at forebygge kollagentab men midaldrende og ældre kan med flere behandlinger først genvinde det tabte kollagen og efterfølgende vedligeholde en frisk og sund udseende hud.

Vores kosmetisk behandling i Århus og Kolding adskiller sig ved:

Alle kosmetiske behandlingssteder i Danmark skal have en lægelig ansvarlig tilknyttet klinikken. Ved kosmetisk Hviidsminde adskiller vi os ved at vores overlæge har en stor rutine i alle behandlingerne og hun er international træner i kosmetisk behandlinger. Desuden er vores overlæge dagligt tilstede i klinikkerne, og dermed tilgængelig for lige at kigge med og komme med et godt råd til din kosmetiske behandling.

Læs mere om vores dygtige behandlere på https://kosmetiskhviidsminde.dk/138-2/