Vores kosmetiske behandlinger Århus og Kolding

Før din kosmetiske behandling i Århus eller Kolding tilbyder vi gratis forundersøgelse og sætter altid god tid af til at drøfte dine ønsker og muligheder

På selve behandlingsdagen for din kosmetisk behandling i Århus eller Kolding er der ligeledes afsat god tid, så vi kan have fokus på at skabe tillid og tryghed mellem dig og din behandler.  Vi har behandlingsgaranti og ønsker med dette at sikre, at din absolutte tilfredshed altid er prioriteret højest. Har du været til kosmetisk behandling i Århus eller Kolding, kan du naturligvis behandles både i Kolding og Århus fremover

Botox:

Vi anvender dysport. Denne type botox har den fordel, at den skal blandes med en mindre mængde saltvand, så man kun skal indsprøjte små mængder ind i musklerne, så det gør mindre ondt.

Botox virker ved at blokere receptorerne i musklerne, så signalet til bevægelse fra nerverne ikke kommer ind til musklen, så muskulaturen i en periode mister evnen til at bevæge sig. Musklen vil gendanne nye receptorer typiske indenfor 3-5 måneder, hvorefter musklen igen kan bevæge sig. Ønsker man en vedvarende effekt, skal behandlingen derfor gentages typisk 3 x pr. år.

Filler:

Vi anvender udelukkende højkvalitets produkter fra Belotero,  udviklet i Schweiz og forhandles i dag af tyske Merz vis danske Noscomed og vi har naturligvis hele Belotero serien så du kan få den optimale filler til dit behov. Læs mere om Belotero på: https://www.noscomed.com/produkt/belotero/

  • Belotero Revive
  • Belotero Soft
  • Belotero Balance
  • Belotero Intense
  • Belotero Volumen

Filler anvendes til at give øget fylde, det kan være fylde i små fine rynker, mørke rande under øjnene, fylde i læber og kindben. Holdbarheden varierer imellem ½-1 år.

Skinpen microneedeling

SkinPen® er den første mikroneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA), og som er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet efter akne, både sikkert og effektivt. Enheden kan ligeledes bruges på alm hud, hvis man ønsker at genopbygge collagen i huden og kan bruges på personer fra 22 år og opefter.

SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader i huden for derved at stimulere kroppens naturlige sårhelingsproces, mens den minimerer celleskader. Og resultatet: En effektiv genopbygning af hud og arvæv, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

Semipermanent filler Radiesse (lægebehandling):

Vores overlæge er international træner i denne nyeste generation af filler, den semipermanente filler Radiesse, der ud over at give en flot straks effekt yderligere i op til ½ år efter behandlingen, stimulerer din egen hud til øget kollagendannelse, så huden genvinder sin glød og bliver strammere og fastere og giver dermed en meget langvarig effekt

Radiesse kan anvendes i ansigtet, hals, decolté, mave og hænder.

Denne behandling er specielt anvendelig til ikke-kirurgisk ansigtsløft da Radiesse både giver et løft og stimulerer til fastere hud. Denne semipermanente filler må kun anvendes af læger der har opnået godkendelse ved sundhedsstyrelsen.

Vi udfører kosmetisk behandling i Århus og Kolding på international niveau.

Book din tid:https://kosmetiskhviidsminde.dk/filler-behandling-aarhus-kolding/

Du kan altid tjekke om din behandlet er registreret på https://autregweb.sst.dk/authorizationsearch.aspx