Mød vores medarbejdere ved kosmetisk Hviidsminde

Vores neurokirurgiske overlæge er oprindeligt uddannet ved Århus Universitetshospital https://www.auh.dk/.  Overlæge Dorte Clemmensen har gennemgået sin kosmetiske specialist uddannelse ved overlæge dr. Kate Goldie. Dr. Goldie har klinikker bla. i London

Dr, Kate Goldie er kendt for sine naturlige behandlinger. Dette har vi lært og betragter det som en af vores fornemmeste opgaver i alle vores behandlinger.

Du kan læse om vores behandlinger på https://kosmetiskhviidsminde.dk/kosmetisk-behandling-aarhus/

TILLID, TRYGHED OG TILFREDSHED NATURE IS SIMPLY NATURAL AND NATURAL IS BEAUTIFUL

Vi er specialister i Botox, filler og Radiesse behandling.

Dorte Clemmensen
Dorte ClemmensenNeurokirurgisk overlæge og kosmetisk expert. Skandinavisk træner i Radiessebehandlinger.
Jeg er lægelig ansvarlig i klinikken og er, sammen med min mand Lars Kjøller, ejer af Hviidsminde.
Jeg blev læge i 1999 og speciallæge i neurokirurgi i 2009. Certificeret kosmetisk behandler siden 2012 og jeg er skandinavisk træner for andre læger i Radiesse.

Min interesse for kosmetiske behandlinger
– begyndte i 2012, hvorfor jeg deltog i den kosmetiske verdens kongres i Monaco. Her fandt jeg den dygtigste foredragsholder – dr. Kate Goldie, der har kosmetiske klinikker i Glasgow og London. Imellem foredragene fandt jeg hende, og bad hende lære mig op, hvilket hun accepterede. Kort tid efter startede min oplæring og efterfølgende godkendelse som kosmetisk behandler.

Mit princip er
– at jeg først har ville dygtiggøre mig selv, til et meget højt niveau. Først herefter ville jeg tage ansvaret for kosmetiske sygeplejerskers oplæring og behandling. Jeg ville være i stand til, at kunne lære de nyeste teknikker fra mig og at kunne korrigere eventuelle fejl og komplikationer med stor sikkerhed. Jeg stiller høje krav til mine medarbejdere og sikrer, at vi alle løbende holder os opdateret med interne og internationale kurser. Hermed sikrer jeg, at behandlingen på Hviidsminde er på et meget højt niveau, ligegyldigt hvem der behandler. Desuden er det mit ansvar, at de produkter vi sælger, lever op vores standard. Alle produkter bliver nøje vurderet videnskabeligt og testet inden vi tilbyder det til vores kunder, dette giver tryghed for vores kunder.

Pernille Hvid Hansen
Pernille Hvid HansenKosmetisk Sygeplejerske
Sygeplejerske Pernille Hviid Hansen er uddannet til neurointensiv sygeplejerske, herefter 10 år som neuro-anæstesiologisk sygeplejerske og hun arbejde nu som børneanæstesiologisk sygeplejerske på Århus universitetshospital.

Pernille er uddannet kosmetiske sygeplejerske ved Hviidsminde og er certificert behandler både med botox og ikke permanente filler.
Pernille vil primært være tilknyttet vores klinik i Århus.
Pernille deltager flere gange årligt i nationale og internationale kurser, for at sikre, at hendes behandlinger altid er opdateret efter international standard.

Camilla Maiens Iversen
Camilla Maiens IversenKosmetisk Sygeplejerske
Camilla er uddannet sygeplejerske og har gennemgået sin kosmetiske uddannelse hos Hviidsminde og er certificert behandler både med botox og ikke permanente filler.
Camilla behandler både på klinikken i Århus og i Kolding.
Camilla deltager flere gange årligt i nationale og internationale kurser, for at sikre, at hendes behandlinger altid er opdateret efter international standard.
 Sofie Bregnhøj
Sofie BregnhøjSekretær og marketingsansvarlig
Sofie Bregnhøj er uddannet Cand. mag i kommunikation og design og arbejder ved kosmetisk Hviidsminde som sekretær og marketingsansvarlig på fuld tid
Clara Kjøller
Clara KjøllerMedicin studerende
Clara Kjøller har arbejdet i Kolding klinikken som receptionist/daglig leder indtil hun startede på medicinstudiet i Århus 1/9-2019.
Clara er fortsat tilknyttet Hviidsminde og arbejder når hun kan i receptionen både i Århus og Kolding.
Lars Smedegaard Kjøller
Lars Smedegaard KjøllerDirektør
Lars er direktør og medejer for både vores speciallægeklinik og kosmetisk Hviidsminde.
Lars er oprindeligt uddannet jagerpilot og har i 8 år været oberst i flyvevåbnet indtil han for 3 år siden tog orlov for sammen med Dorte at arbejde fuld tid i klinikkerne.
Lars står for alt administrativt i klinikkerne, men mange af vores kunder og patienter kender ham for venteværelset, hvor han ofte kommer forbi for en god snak, mens man venter.