Special behandling for øget kollagen stimulation med Radiesse ved vores neurokirurgiske overlæge

TILLID, TRYGHED OG TILFREDSHED NATURE IS SIMPLY NATURAL AND NATURAL IS BEAUTIFUL

Radiesse er den eneste filler på markedet med videnskadeligt dokumenteret kollagen stimulterende effekt.

Radiesse kan anvendes i ansigtet, hals, decolté, mave og hænder. Denne behandling er specielt anvendelig til ikke-kirurgisk ansigtsløft da Radiesse både giver et løft og stimulerer til fastere hud. Denne semipermanente filler må kun anvendes af læger der har opnået godkendelse ved sundhedsstyrelsen.

Vores overlæge er godkendt og international træner i anvendelse af denne nyeste generation af filler, den semipermanente filler Radiesse, der ud over at give en flot straks effekt yderligere i op til ½ år efter behandlingen, virker kollagen stimulerende på din egen hud, så huden gendanner tabt kollagen og genvinder sin glød og bliver strammere og fastere og giver dermed en meget langvarig effekt. Læs mere om vores overlæge her: https://kosmetiskhviidsminde.dk/138-2/

Hvad er forskellen på Radiesse og en alm. filler – og hvornår skal man vælge hvad?

Radiesse har mindre løfteevne end en alm. filler og ofte vil en stor del af filleren blive fortyndet 1-3 gange, for at kunne lægges overfladisk i huden, hvor den ikke giver fylde, men giver kollagen stimulation og kollagennydannelse i din hud.

Når du vælger din fremtidige filler behandling skal du således spørge dig selv om du ønsker:

 • En stor straks effekt med fyldige kindben og skarpere kæbelinier og accepterer at effekten mindskes i løbet af ½-1 år – så skal du vælge en alm kraftig filler fx Belotero Volumen
  • Behandling vedligeholdelse ca. hvert. ½-1 år
 • Som 30-40 årig gerne vil bevare dit kindben, kæbe og en ungdommelig hud, så skal du vælge Radiesse
  • Behandling 1 sprøjte ca. hver 1½-2 år
 • Som midaldrende/ældre langsomt og diskret vil genopbygge/opstramme din hud, hvilket giver en mere varig effekt og et mere naturlig yngre udseende, skal man vælge Radiesse.
  • Behandlingen kan gentages ved behov ca. hver 4.-6. måned indtil man har opnået det ønskede resultat
  • Effekten kommer ofte så langsomt, at man selv og andre vænner sig til det og først når man ser sit før billede, kan man se forskellen.
  • Når man har opnået den ønskede effekt er vedligeholdelse ca. 1 sprøjte om året.

Hos den unge (<40 år)

 • og slanke kunde med en god hudkvalitet der ikke har brug for større korrektioner (fx vigende hage) kan 1 sprøjte ofte række til en full face behandling og give kollagen stimulation i hele mellem og underansigtet – dette bør vedligeholdes hver 1½-1 år.

Hos den midaldrende kunde

 • der har aldersforandringer i huden der ønskes korrigeres, kræver det ofte flere behandlinger for at opnå den ønskede kollagen stimulerende effekt – jo ældre, tyndere hud og flere rynker desto flere behandlinger kræver det.

1 sprøjte dækker enten mellemansigtet eller underansigtet, dvs. for at dække hele ansigtet (full face) kræves 2 sprøjter – som kan laves samtidigt eller over 2 behandlinger.

Efter 1. behandlinger af et område, anbefaler vi, at der går mellem 4-7 måneder inden man gentager behandlingen, for at opnå størst mulig kollegen stimulation inden næste behandling. Den gentagne behandling kan være med 1 eller 2 sprøjter afhængig af behovet.

Når man har opnået det ønskede resultat, overgår man til vedligehold der er ca. 1 sprøjte pr. år, for at bevare en hj kollagen stimulation.

RADIESSE®

Radiesse er en injicérbar to-komponentsfiller, som foruden at øjeblikkeligt genskabe ansigtets naturlige volumen også med tiden reducerer hudens ældningstegn ved at stimulere produktionen af kroppens naturlige kollagen. Ligeså snart produktet er injiceret, tilfører den altså ikke blot volumen, men over tid begynder Radiesse også at stimulere produktionen af kroppens naturlige kollagen, og for mange patienter holder resultatet i op til et år eller mere. Du kan læse mere på: https://radiesse.com/

Radiesse tilfører øjeblikkelig fylde ved at udglatte moderate til svære ansigtsrynker og give et løft samt en opstrammende virkning på huden. Den frembringer en øjeblikkelig en-til-en korrektion og med kun en sprøjte opnår mange kunder øjeblikkeligt et langtidsholdbart mere ungdommeligt udseende.

Radiesse giver den volumen, kollagen stimulation og det løft,

som er nødvendig for at mindske ældningstegn på grund af sine calcium-baserede mikrosfærer og gel, der udgør produktet. Over tid vil både gelen og mikrosfærerne nedbrydes fuldstændig af kroppen gennem kroppens naturlige stofskifteproces. Det frigjorte calcium og fosfationerne er identiske med kroppens egne mineraler.

Udover en umiddelbar volumengivende effekt, stimulerer CaHA-mikrosfærerne (Calcium Hydroxylapatite) i Radiesse hudens naturlige kollagensyntese. Takket være kollagen stimulation af Radiesse, genvinder huden sin ungdommelige tæthed og elasticitet.

Risici ved Radiesse:

Der er på verdensplan rapporteret om ca. 47 tilfælde af blindhed og flere tilfælde at blodpropper i huden, hvorved man kan få sår og huden går til grunde efter alm. filler og radiesse behandling. De farligste områder for disse alvorlige bivirkninger er med filler i næse, bekymringsrynke og for mørke rende under øjnene,(hvor man derfor ikke anvender radiesse). Det er derfor vigtigt at blive behandlet i klinikker med veluddannet personale og læge som ansvarlig, der kender deres anatomi, hvorved denne risiko er reduceret betydeligt. Skulle du få synsforstyrrelser/smerter i huden efter filler eller radiesse behandling, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe og rådgive dig, kan du ikke komme i kontakt med os, skal du snarest kontakte egen læge/vagtlæge.

Radiesse er klassificeret som en semipermanent filler

det betyder at filleren forsvinder indenfor 12-18 måneder. Opstår der er akut problem med Radiesse vil behandleren fortynde Radiesse yderligere med saltvand og masserer hvorved Radiesse oftest vil gå i opløsning og forsvinde fra behandlingsstedet. Der findes ikke medicin der kan opløse Radiesse igen, så hvis der opstår knuder eller lign. efter behandlingen, må man leve med dette indtil Radiesse forsvinder typisk nogle måneder til et år men jævnlig massage af knuden – dette er en relativ sjælden komplikation.

Semi Permanent Fillers anvendes typisk til behandling af:

Kindben:

 • Kindben er et af de mest feminine træk i ansigtet og rigtig mange kvinder ønsker sig større kindben. Hos den unge kvinde anvender vi Belatero Volumen der indeholder 2 ml tyk filler der holder 1-1½ år. Hos den modne kvinde er taber kollagen i huden, anvender vi Radiesse, der ud over at give 1½ ml fylde på kindbenet, ligeledes giver en kraftig kollagen stimulation af huden til at gendanne sin tabte kollagen (Radiesse holder 1-1½ år – kollagenet nedbrydes langsomt som resten af hudens kollagen med alderen)

Kind:

 • En fortyndet form af Radiesse, kan ligeledes anvendes ved rynker på kinden, så huden stimuleres til kollagendannelse og bliver fastere.

Hage:

 • Har man i profil en vigende hage, kan næsen virke større end den er og øget fylde i læberne kan give et mærkeligt kunstigt udseende (andenæb). Med filler i hagen, kan hagen trækkes frem så ansigtet i profil bliver mere harmonisk, næsen synes mindre og ansigtets linier bliver smukkere.

Mænd:

 • En svag kæbe kan anvende filler til at opnå bredere hage og kæber

Kæbe:

 • Kvinder med en svag overgang mellem kæbe og hals, kan ligeledes få en skarpere overgang og derved få løftet evt. løs hud under hagen. Vi kan både anvende Belatero Intens, Volumen til denne behandling. Radiesse kan ligeledes anvendes hvis der ønskes samtidig kollagen stimulation

Hals/decolte:

 • Halsens og brystets hud bliver med alderen slappere og rynket. Med den nye generation af filleren, Radiesse, kan huden stimuleres til at gendanne kollagen, så huden op til ½ år efter behandlingen bliver tykkere og strammere.

Ønsker du at forebygge eller genskabe din huds kvalitet med videnskadelidt dokumenteret kollegen stimulation, kan du booke en tid til gratis forundersøgelse ved vores overlæge på: https://kosmetiskhviidsminde.dk/filler-behandling-aarhus-kolding/

Se vores Prisliste