Svedbehandling

Botox Dysport®

Hvordan undgår jeg svedskjolder under armene?

En svedbehandling udføres med botox (Dysport®) og injiceres i det område, man har en overproduktion af sved – hyperhidrose. Hvordan undgår jeg svedpletter under armene? Dette kan bl.a. skyldes øget svedproduktion i armhuleområdet, der medfører svedskjolder under armene og kan man undgå sved under armene. Men hvordan undgår jeg skjolder under armene og hvorfor er deodorant ikke nok? Ved at injicere små doser af botox i armhulen vil svedproduktionen væsentligt reduceres eller helt ophøre i op til 9 måneder.

Når man behandler med botox i forbindelse med hyperhidrose, går botoxen ind og hæmmer svedproduktionen. I løbet af kort tid vil man opleve en effekt og herefter har behandlingen en virketid på ca. 6-12 måneder. Når virkningen er ved at aftage/har aftaget gentager man sin behandling igen.

Hvorfor får jeg sved og skjold under armene?

For dem som oplever gener/problemer med overdrevet svedproduktion er det ofte noget som tynger i hverdagen, sætter begrænsninger og kan føles livskvalitetsnedsættende. Nogle undgår social kontakt med andre og nogle føler sig flove. Mange spørger sig selv, hvordan undgår jeg skjolder under armene, hvordan undgår jeg svedpletter under armene, hvorfor får jeg svedskjolder under armene og kan jeg undgå sved under armene. Denne overdrevne svedproduktion er ofte arvelig, så det er ikke noget du selv kan gøre for.

En indikation på, at man døjer med en overproduktion af sved er at man konstant har skjold under armene. Du kan være kandidat til en svedbehandling, hvis du sveder selvom man ikke dyrker motion, har det varmt eller er nervøs. Nogle oplever at de ligefrem drypper af sved – dette har ofte ikke nogen lugt, men er meget generende for den pågældende.

3-5% af den danske befolkning har hyperhidrose, men idet at tilstanden, for mange, er tabubelagt og invaliderende, er det ofte noget de pågældende personer, går med alene uden at gå til lægen eller lignende. Dette kan du trygt tale om hos os!

Hvordan ungår jeg skjolder under armene?

– Hos os får du en professionel medicinsk behandling.

På Kosmetisk Hviidsminde byder vores neurokirurgiske overlæge Dorte Clemmensen dig ind til en indledende samtale/konsultation før din behandling, for at sikre, at du er egnet til behandlingen. Vi gennemgår dine spørgsmål fx. hvordan undgår jeg skjolder under armene, kan jeg helt undgå sved under armene og hvorfor er deodorant og antiperspirant ikke nok.

Behandlingen er en medicinsk botox behandling, hvilket betyder at du må behandles samme dag som din konsultation for fx. overdreven sved under armene. Ved de følgende behandlinger kan du behandles af vores sygeplejersker. Uanset hvor hårdt du som patient er ramt, er vi klar til at tage imod dig, og lave en god plan for dig. Læs mere om botox behandling.

I hvilke områder på kroppen kan man blive behandlet, når deodorant ikke er nok og du konstant har skjold under armene?

  • Armhulerne
  • Hænderne
  • Fødder
  • Ansigtet

Læs om hovedpinebehandling med botox.

Læs om botox behandling.

Læs mere om Svedbehandling Med Botox.

Læs mere om Speciallægeklinikken Hviidsminde.