Filler Vejle

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi behandlinger med filler nær Vejle. Klinikken er beliggende i Kolding som har en køreafstand på ca. 20 minutter fra Vejle. Vi glæder os til at se dig!

Book en tidBelotero®

Opnå smukke og naturlige resultater med filler behandlinger i vores klinik nær Vejle i Kolding. Hos vores erfarne team af kosmetiske specialister tilbyder vi professionelle filler behandlinger, der kan f.eks. forbedre din hudstruktur og give dig et friskere udseende. Vores skræddersyede filler behandlinger nær Vejle er designet til at reducere alderstegn,  genskabe tabt volumen og skabe volumen hvor du fra naturens side mangler det, så du kan føle dig selvsikker og strålende.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få mere information om vores filler behandlinger nær Vejle og book en konsultation hos en af vores behandlere fra vores kompetente kosmetiske team.

Hvad bruges filler til?

Ved hjælp af forskellige avancerede teknikker og sikre produkter kan filler-behandlinger i dag skræddersys til at opfylde individuelle behov. Filler kan anvendes til at reducere  linjer, skulpturere ansigtstræk, forbedre læbernes fylde og korrigere ujævnheder eller tabt volumen i ansigtet. Man skal bruge produktet med stor respekt. En kosmetisk behandling skal se naturlig ud og må ikke ændre dit udseende. Vi ønskes at behandle mod at bevare et sundt og naturligt udseende.

Eksempler på behandlinger er:

  • Udglatning af linjer og rynker i huden (Ejal40)
  • Mørke rander under øjnene 
  • Fylde/korrektion af læber
  • Næsekorrektion
  • Vigende hage
  • Kæbe
  • Kindben
  • Rygerynker

Hvad er filler?

Filler er en populær kosmetisk behandling, der f.eks. kan hjælpe med at genskabe hudstruktur og reducere tegn på ældning. Filler er en gel-lignende substans, der injiceres i huden for at tilføje volumen, give fylde og forbedre hudens struktur.

Fillere består af hyaluronsyre, som er en naturlig substans findes i kroppen, der bidrager til fugtighed og elasticitet i huden. Denne hyaluronsyre er blevet modificeret til at skabe en gel, der kan injiceres på en sikker og effektiv måde.

Filler i læberne

En klassisk fillerbehandling er filler i læberne. Denne behandling har udviklet sig meget over de sidste år. En typisk behandlig med filler er forsigtigt at få manglende fylde (tilbage) i læberne. 

Filler i læberne er ikke kun for den unge kvinde

Med alderen bliver huden mellem næsen og overlæben længere, hvilket er et stærkt tegn på alder i ansigtet. Tabt fylde mellem næsen og læben vil ofte gøre én ældre at se på. Med filler i læberne kan man mindske denne afstand, og dermed få et lidt mere friskt/yngre udseende. Der findes flere teknikker til at opnå det resultat, og denne vurdering vil altid indgå i vores vurdering af dine læber.

Forskellige teknikker til filler i læberne

Mange nyere læbeteknikker kan bruges til at give en del mere fylde i læberne – Eksempelvis “Russian Lips”, som giver fylde i højden på læberne, men som er helt flade i profil. Ofte vil vi lave et mix af flere teknikker, for at imødekomme dit specifikke ønske, som er mest klædeligt til dig. 

Hvad gør jeg nu når jeg ønsker filler?

Book tid til en gratis forundersøgelse eller behandling hos vores dygtige kosmetiske sygeplejersker hvis du ønsker en filler behandling – dette gælder både for fx. filler i læberne i Kolding, men også for alle andre filler behandlinger. Rådfør dig med din behandler om hvordan du bedst vedligeholder din behandling.

julegaven til ham

Kosmetisk behandling til mænd med filler

Flere og flere mænd får filler som kosmetisk behandling. Hos den yngre mand bruges behandlingen ofte til at lave ansigtet mere markant og mandigt. Det kan eksempelvis være, hvis du har en lille eller lidt vigende hage eller en “svag” kæbelinje. Behandling til mænd kan man gøre hagen mere markant og bred, samt kæben kan gøres bredere og skarpere, hvilket ofte gør ansigtet slankere.
Desuden anvender flere og flere mænd skinbooster, der giver en smuk glød i huden samt SkinPen der mindsker bl.a. aknear og gendanner kollagen, så porerne mindskes.

Midaldrende anvender ofte filler behandling til det samme som ovenfor beskrevet, men også til at fjerne bekymringsrynker og mørke render under øjnene, der giver et træt udseende.

Flere og flere mænd anvender desuden Radiesse, der reducerer porer i huden og strammer huden op og giver en friskere glød. Radiesse virker markant bedre på mænd og mange vil opnå et ikke kirurgisk ansigtsløft efter få behandlinger. Læs mere om Radiesse.

Generelt bruges kosmetisk behandling til mænd oftest til at bevare eller styrke de maskuling træk i ansigtet. Det er vigtigt du diskuterer dine ønsker med din kosmetiske behandler.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler

Hvor længe holder filler?

Filler baseret på hyaluronsyre er en ikke-permanent filler og nedbrydes naturligt.
Holdbarheden varierer fra 1/2 til 1½år – afhængig af, hvilket produkt vi vælger samt det behandlede område.

Eksempelvis holder en behandling i næsen og i hagen betydeligt længere end den samme filler anvendt i læben. Dette skyldes at der er meget lidt bevægelse i næse og hage, hvorimod vi bruger læberne hele tiden når vi taler, spiser, kysser mv. Filler i læberne, som er en behandling mange får, holder ca. 6 måneder, men du kan opnå en øget holdbarhed ved at følge et forløb aftalt med din behandler.

Generelt vil holdbarheden efter den første behandling typisk være kortere end ved efterfølgende behandlinger. Derfor anbefaler vi, at man genbehandles inden for en kortere tidshorisont 1. gang. Din behandler vil inden behandlingen, vejlede dig i, hvornår vi anbefaler den næste behandling.

Det vil typisk kræve flere filler behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes, at vi helst ikke overfylder et område, men gerne langsomt opbygger området, for at opnå et smukt og naturligt resultat. Ofte vil behandlingen med fordel kunne kombineres med en botox behandling.

Læs vores blog indlæg om filler

Coronavaccine og filler

Gør det ondt?

Kan filler flytte sig?

Filler i hagen

Render under øjnene

Filler i næsen

Leverpletter

Rynkebehandling

Læber uden “andenæb”

Korrektion af lammelser i ansigtet