TILLID, TRYGHED OG TILFREDSHED NATURE IS SIMPLY NATURAL AND NATURAL IS BEAUTIFUL

Behandling med non-permanente fillers

Filler behandling i Kolding og Århus

Filler anvendes til at give øget fylde. Det det kan være fylde i små fine rynker, mørke rande under øjnene, fylde i læber og kindben. Filler kan ligeledes fremhæve en mere markant kæbelinje og hage samt rette næsens form. Holdbarheden varierer imellem ½-1 år. Der er altid kortere varighed 1. gang man bliver behandlet, så du må forvente genopfyldning lidt tidligere 1. gang.

Kosmetisk Hviidsminde i Århus og Kolding anvender udelukkende højkvalitets filler fra Belatero. Belotero er udviklet i Schweiz og forhandles i dag af tyske Merz. Vores klinikker har naturligvis hele Belatero serien, så du kan få den optimale filler til dit behov.

Vi køber vores fillers via danske https://www.noscomed.com/ der importerer produkterne direkte fra https://merzaesthetics.com/ 

så du er sikret et originalt højkvalitetsprodukt.

Om Belotero filler i Kolding og Århus

Belotero er en HA-filler, som udglatter og udfylder fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt genhydrerer huden. Belotero er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgivende komponent, som allerede findes i huden – nemlig hyaluronsyre (HA).

Modsat andre fillers har Belotero en ekstra krydslinkende proces, der øger fillerens integration i huden og dermed resultatet. Belotero er derfor specialdesignet til at kunne integrere sig i huden. Herved opnås et fint og jævnt resultat uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.

Beloteros patenterede teknologi er registreret i hele verden og er både FDA-godkendt og CE-mærket. Belotero fokuserer på at skabe kvalitet og give de bedste produkter med HA. Dette giver dig et sikkert resultat, som både ser naturligt ud og holder længe

Belotero-porteføljen:

Belotero Revive: Hudforyngelse (skinbooster)

Belotero Revive er den seneste nye generation fra Belotero serien, der hos Hviidsminde erstatter  den tidligere Belotero Hydro. Vi har skiftet pga. dens endnu flottere effekt og længere holdbarhed på op til 9 måneder. Revive er specielt designet til dyb rehydrering. De anbefalede injektionssteder for hudforyngelse med Belotero Hydro er ansigtet, halsen, dekolletage samt bagsiden af hænderne. Man anbefaler 3  behandlinger med 1 måned imellem, herefter touch-up hver 9 måned.

Ideel til: Ansigt, hals, dekolletage, bagsiden af hænderne

Belotero Balance: Problemfri integration

Belotero Balance er optimeret til korrektion af moderate linjer såsom periorale linjer. Den integreres problemfrit i huden og kan også anvendes til forbedring af læbekanten. Den er ligeledes ideel til at udføre super-overfladiske intradermale injektioner ved brug af blanching-teknikken.

Ideel til: Korrektion af moderate linjer ved fx. sur mundvig og mørke render under øjnene og giver en naturlig smuk læbevolumen,

Belotero Intense: Det naturlige udseende

Belotero Intense giver optimal udfyldningskapacitet til dybe linjer og rynker. Intens giver en skarp og holdbar fylde og samtidig opretholdes en fremrangende vævintegration for at undgå mærkbare knuder og ujævnheder under huden.

Ideel til: Korrektion af dybe linjer, læbekonturer, sur mundvig, kæbelinje, hage og næsekorrektion 

Belotero Volume: Stærk volumengivende kapacitet

Den prisvindende Belotero Volume modellerer og genskaber ansigtets volumen grundet dens enestående volume-kapacitet og excellent formbarhed. På grund af dets afbalancerede cohesivitet giver produktet et resultat, der holder længe og ikke migrerer. Belotero Volume kan injiceres flere steder for at genskabe ansigtsvolumen, fx kindben, kinder og tindinger.

Ideel til: Genoprettelse af ansigtsvolumen, fx kinder og tindinger og for større men samtidig blød volumen i læberne

Kosmetisk Hviidsminde i Kolding og Århus anvender typisk filler til behandling af:

Pande:

 • Kan anvendes til at udfylde en dyb bekymringsrynke – vælges ofte frem for botox, hvis bekymringsrynken er meget dyb eller hvis man ikke har gene fra andre rynker i panden. Filler I bekymringsrynke holder ofte længere tid end botox og vil vælger ofte dette til yngre kunder og mange mænd ønsker dette frem for botox. Man vælger ofte ½-1 ml Belatero balance eller Belatero intens der holder ½-1 år.
 • En vigende pande i profil kan ligeledes korrigeres med filler, effekten af dette er som korrektion af en vigende hage en smukkere profil.

Øjne:

 • Med alderen bliver huden under øjnene tyndere og man kan ofte se mørke blodårer under huden, så det ligner mørke rande under øjnene, der gør man man ser træt ud. Man kan med en tynd filler ( Belatero balance) løfte huden og adskille huden fra blodårene så huden løftes og ser lysere ud. Behandlingen holder max ½ år første gang, længere tid ved gentagelse af behandlingen.

Mellemansigt:

 • Kindben er et af de mest feminine træk i ansigtet og rigtig mange kvinder ønsker sig større kindben. Hos den unge kvinde anvender vi Belatero Volumen der indeholder 2 ml tyk filler der holder 1-1½ år. Hos den modne kvinde er taber kollagen i huden, anvender vi Radiesse(se semipermanent filler), der ud over at give 1½ ml fylde på kindbenet, ligeledes kraftigt stimulerer huden til at gendanne sin tabte kollagen (Radiesse holder 1-1½ år – kollagenet nedbrydes langsomt som resten af hudens kollagen med alderen)
 • Skævhed af næsen kan korrigeres med filler (Belatero Intens)

Læber:

 • Mange ønsker at få øget fylde i skæve eller meget små læber. Hos den yngre kvinde vil vi ofte vælge Belatero intens eller Volumen der giver en stor og mere varig fylde. Hos den aldrende kvinde, der ikke ønsker meget fylde men mere at reducere rynkede læber vælger vi Belatero balance.
  • Første gang man behandler læber, holder filleren ofte kun 3 måneder, gentages behandlingen efter 3 måneder, opnås oftest en mere holdbar effekt, så de fleste kan nøjes med ½ ml påfyld hvert ½ år.

Underansigt:

 • Har man i profil en vigende hage, kan næsen virke større end den er og øget fylde i læberne kan give et mærkeligt kunstigt udseende (andenæb). Med filler i hagen, kan hagen trækkes frem så ansigtet i profil bliver mere harmonisk, næsen synes mindre og ansigtets linier bliver smukkere.
 • Mænd med en svag kæbe kan anvende filler til at opnå bredere hage og kæber
 • Kvinder med en svag overgang mellem kæbe og hals, kan ligeledes få en skarpere overgang og derved få løftet evt. løs hud under hagen. Vi kan både anvende Belatero Intens, Volumen til denne behandling. Radiesse (se semipermanent filler) kan ligeledes anvendes hvis der ønskes samtidig kollagen stimulation

Risici ved filler:

Der er på verdensplan rapporteret om ca. 47 tilfælde af blindhed og flere tilfælde at blodpropper i huden, hvorved man kan få sår og huden går til grunde efter filler behandling. De farligste områder, for disse alvorlige bivirkninger, er med filler i næse, bekymringsrynke og for mørke rende under øjnene,(hvor man derfor ikke anvender radiesse).

Det er vigtigt at blive behandlet i klinikker med veluddannet personale og læge som ansvarlig, der kender deres anatomi, hvorved denne risiko er reduceret betydeligt. Skulle du få synsforstyrrelser/smerter i huden efter filler  behandling, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe og rådgive dig samt hurtigst muligt opløse filleren med hylase. Kan du ikke komme i kontakt med os, skal du snarest kontakte egen læge/vagtlæge. Ved kosmetisk Hviidsminde er hele personalet uddannet med korrekte teknikker, for at undgå komplikationer efter filler behandling både i Århus og Kolding. Skulle uheldet være ude, kan personalet  håndtere evt. komplikationer.

Se vores prisliste