Filler Herning

Hos Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi behandlinger med filler nær Herning. Vi har 2 klinikker tæt på Herning. Klinik i Aarhus (Risskov) med en køreafstand på ca. 1 time fra Herning. Klinik i Kolding med en køreaftand på ca. 50 minutter fra Herning.
Book møde

Hvad er filler?

Filler er et volume- og fugtgivende komponent, som allerede findes i vores hud. Det er hyaluronsyre. Med alderen taber huden og læberne bl.a. hyaluronsyre, hvorfor huden og læberne med tiden mister sin glød og fylde.

 

Hvad bruges filler til?

Filler bruges til at få fylde tilbage i et ønsket område. Det kan derfor bruges alle steder i ansigtet. Filler har generelt en opstrammende og fyldegivende effekt.

Eksempler på behandlinger er:

  • Udglatning af linjer og rynker i huden bl.a. med en skinbooster
  • Mørke rander under øjnene
  • Øget fylde i læberne / korrektion af asymmetri i læberne
  • Korrektion af skævhed i næsen, vigende hage, svag kæbe, kindben m.v.

Belotero® og Stylage® filler

Vi har hele serien fra Belotero®. Vi har lige fra en helt tynd SkinBooster, der lægges overfladisk i huden og giver en masse fugt. Til den kraftige Belotero® Volumen, der giver stor volumen. Den bruges f.eks. til kindben. Vi har et udvalg af produkter fra Stylage®. Dem bruger vi til lipfiller behandlinger.

Produktet vi vælger, afhænger af det ønskede resultat og naturlighed ift. det behandlede område. Valget taler vi med dig om inden behandlingen, når det er nødvendigt – f.eks. ved behandling af læberne.

 

Filler i læberne

En klassisk fillerbehandling er filler i læberne. Denne behandling har udviklet sig meget over de sidste år og nye, mere advancerede teknikker er kommet til. Vi er specialister i denne behandling og anvender de nyeste teknikker. Derved er du i trygge hænder før, under og efter din behandling og får et klædeligt og smukt resultat.

Filler i læberne kan anvendes til at:

  • øge læbens fylde
  • rette asymmetri / skævhed
  • forskønne alderstegn i og omkring læberne
  • korrigere rullesmil/tandkødssmil

Inden din fillerbehandling

Inden din første fillerbehandling skal du til den lovpligtige forundersøgelse. Den varetages af vores kosmetiske sygeplejersker. Sammen taler I om ønsker, en plan og budget. Tidligst 48 timer efter denne må du modtage din behandling.

Hvor længe holder filler?

Holdbarheden varierer fra 1/2 til 1½år – afhængig af, hvilket produkt vi vælger samt det behandlede område. De fillers vi anvender er baseret på hyaluronsyre og nedbrydes naturligt.

Eksempelvis holder en behandling i næsen og i hagen betydeligt længere end den samme filler anvendt i læben. Dette skyldes at der er mindre bevægelse i næse og hage, hvorimod læberne bevæger sig betydeligt mere. Vi bruher læberne når vi taler, spiser, kysser mv.

Generelt vil holdbarheden efter den første behandling typisk være kortere end ved efterfølgende behandlinger. Derfor anbefaler vi, at man genbehandles inden for en kortere tidshorisont 1. gang. Din behandler vil inden behandlingen, vejlede dig i, hvornår vi anbefaler den næste behandling.

Det vil typisk kræve flere filler behandlinger, for at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes, at vi helst ikke overfylder et område, men gerne langsomt opbygger området, for at opnå et smukt og naturligt resultat.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Radiesse®

Botox behandling

Filler

Hvem kan få filler?

Både mænd og kvinder som er over 18 år kan modtage en fillerbehandling. Der kan være forskellige ønsker og forskellige udgangspunkter som man arbejder ud fra.

Filler bruges som sagt til at give fylde hvor denne mangles, men egentlig kan man også tænke filler som en modelervoks, som kan fylde og forme.

Den generelle tilgang til filler, for henholdvis mænd og kvinder ,er at mænd får behandlinger som styrker det mandlige ansigtsideal. F.eks. en fillerbehandling mod en mere markeret og kantet kæbelinje. Ligeledes at man behandler kvinder med filler mod at styrke det kvindelige ansigtsideal med f.eks. en mere hjerteformet ansigtsform.

Disse ønsker er ikke tilfældet hos alle kunder. Dette favner vi på Kosmetisk Hviidsminde. Vi har også stor erfaring med at behandle ansigtsidealer som går på tværs af køn. Dette betyder at vi også kan behandle en mand som eksempelvis ønsker en læbebehandling med et mere feminint udtryk m.v.

Filler er ikke kun målrettet de unge, faktisk er alle aldersgrupper egnet til filler. Det handler blot om hvad den enkelte har af ønsker. Filler kan bruges i ansigtet til at mindske uønskede alderstegn og give fylde og glød. Ønsker man er stort løft af ansigtet anbefaler vi Radiesse®.

Selvom filler også kan bruges til at rette rynker i panden, anbefaler vi at man bruger botox – dette er mindre billigere og er for de fleste nok til at mindske de uønskede rynker.

botox kolding sundhedsstyrelsen

Vores faglige tilgang

Det er vores filosofi- og faglige tilgang at filler skal bruges med respekt. Det bygger på at en kosmetisk behandling skal se naturlig ud. Man søger ikke at radikalt ændre udseende på en person. Man vil bevare et sundt og naturligt udseende.

Vores personale er specialister og er højt uddannet, både på nationalt- og internationelt niveau, i at behandle med filler. Vi udfører årligt ca. 2000 lipfiller behandlinger.

Begge klinikker og alle kosmetiske behandlere er registreret ved Sundhedsstyrelsen

Læs vores blog indlæg om filler

Coronavaccine og filler

Gør det ondt?

Kan filler flytte sig?

Filler i hagen

Render under øjnene

Filler i næsen

Leverpletter

Rynkebehandling

Læber uden “andenæb”

Korrektion af lammelser i ansigtet