Efterårshudpleje

Efterårshudpleje SkinCeuticals

Skrevet af Katrine Korsgaard Nielsen
Kosmetisk Sygeplejerske, Kosmetisk Hviidsminde

I takt med at vejret ændrer sig, ændrer din hud og dennes behov sig også. Luften bliver koldere, og din hud vil hurtigt føles mere tør, stram og ru. Derfor vil den have brug for mere fugt. Til din efterårshudpleje gælder det altså om at holde din hud velhydreret og opretholde hudbarrieren som er én af hudens vigtige opgaver. 

Vores bud på produkter der med fordel kan indgå i din efterårshudpleje, for at undgå tør og grå hud:

RENS:

Mild rens og eksfoliering med SkinCeuticals Gentle Cleanser Cream eller Simply Clean Gel.

Da din hud vil være mere sart og sensitiv, vil det være en fordel at skrue lidt ned for sommerens skrappe eksfoliering. Begge disse renseprodukter eksfolierer blidt, fugter og beroliger huden. 

gentle cleanser skinceuticals
simply clean cleanser

ANTIOXIDANT:

Du bør benytte en antioxidant hele året rundt, for at beskytte mod frie radikaler og eksterne påvirkninger. SkinCeuticals har et sortiment af veldokumenterede og potente antioxidanter der kan skræddersyes til lige netop din hudtype.

antioxidanter skinceuticals

BERIGEDE CREMER:

Triple Lipid Restore 2:4:2 – Efterårshudpleje SkinCeuticals

Triple Lipid Restore 2:4:2 er en kraftfuld korrigerende fugtcreme, som derudover afhjælper aldersrelateret lipidtab. Den øger altså fylden. ihuden, og giver en mere glat hudoverflade, udover at tilføre masser af fugt til huden. Denne er særlig velegnet til aldrende hud.

triple lipid skinceuticals

Emollience – Efterårshudpleje SkinCeuticals

Emollience er netop udviklet til dehydrering og vil med ingredienserne fra havalger, planteekstrakter og en blanding af olier fra vindruekerne, hyben og macadamia hjælpe til en rig og fornyende hudoverflade. Denne absoberes hurtigt.

emollience skinceuticals

EKSTRA FUGT OG BEROLIGELSE TIL HUDEN:

Fugtmasker:

Phyto Corrective Masque fra SkinCeuticals beroliger huden og efterlader huden velhydreret, blød og glat og giver en smuk glød. Denne er særligt god efter kraftigere eksfolieringer. Er huden særlig dehydreret kan denne også bruges som intens natcreme/maske, og virker dertil kølende.

phyto corrective masque skinceuticals

Hydrating B5 Masque er en koncentreret maske med B5 vitamin og hyaluronsyre. Denne maske hjælper til at bevare fugtbalancen. Derudover giver den glød og efterlader huden blød og let, efter 10-15 mon. Brug denne et par gange i ugen.

 

Fugtserum

Phyto Corrective er en let gel-serum der virker beroligende og fugtgivende med dens blanding af agurke-, timian- og olivenbladeekstrakt. Derudover mindsker den også rødme og pigmentforandringer. Er særligt god til sart og sensitiv hud – et must have som efterårshudpleje til denne hudtype. 

Phyto Corrective Gel

Husk læberne!

Antioxidant Lip Repair anbefales hele året rundt, både for at beskytte og fugte, men også for at holde bedre på den eventuelle lipfiller behandling. Men derudover er særligt læberne udsatte i den kolde luft om efteråret/vinteren, hvorfor den med dens hyaluronsyre giver masser af fugt til den sprukne tørre læbe. 

lip repair skinceuticals

Og vigtigst af alt, SOLFILTER ÅRET RUNDT!

Alle produkterne kan købes i vores klinikker i Risskov (Århus) og Kolding. Derudover kan du booke en gratis og uforpligtende hudplejekonsultation, hvor vi kan skræddersy en hudplejeserie samt behandling til dig. 

Øvrige indlæg
LOW CARB OG ANTIAGE

LOW CARB OG ANTIAGE

Anti-age og lavt kulhydrat indtagAnti-age handler både om at passe på sit helbred og sin hudkvalitet. I denne blog kigger vores overlæge, Dorte Clemmensen, nærmere på kulhydraters betydning for dit...

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

MIDDELHAVSKOST OG ANTIAGE

Middelhavskost og anti-ageAnti-age er meget mere end hudprodukter, botox, filler og Radiesse®. F.eks. er der fundet god sammenhæng mellem periodisk faste og anti-age. Læs mere om dette her. Med antiage bør du...

d-vitamin og antiage

d-vitamin og antiage

D-vitmin og anti-age Mange danskere mangler D-vitamin i kroppen om vinteren. Dette er et problem ift. opbygning af stærke knogler i barne- og ungdomsårene og svækkelse af knoglerne efter 25-årsalderen....

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

VESTLIG KOST OG ANTI-AGE

Vestlig kost og anti-age Vestlig kost og anti-age harmonerer ikke godt. Fastfoodkultur i industrialiserede lande har et lavt fiberindhold og er rig på sukker, mættet fedt og forarbejdede fødevarer. En vestlig...

FASTE OG ANTIAGE

FASTE OG ANTIAGE

Faste og anti-age Periodisk faste og anti-age har en meget interessant sammenhæng. Faste betyder, at man periodisk afholder sig fra mad og sukkerholdige drikke. Dette bliver mere og mere populær, både som...