Botox Haderslev

På Kosmetisk Hviidsminde tilbyder vi botox behandlinger i Kolding nær Haderslev. Klikken ligger i en køreafstand på 30 minutter fra Haderslev.

Dysport®Book tid

Hvad er botox?

Botox består af stoffet Botulinum Toxin Type A. En botox behandling virker ved at blokere for bevægelsessignalet fra nerve til muskel. Efter indsprøjtningen vil musklen langsomt begynde at blive svag. Efter 14 dage er effekten hel og musklen vil ikke længere kunne bevæge sig. Når det sker har man opnået den ønskede effekt og rynkerne vil være mindske. Efter 3-4 måneder, vil blokeringen forsvinde, og musklen vil derfor begynde at få signaler fra nerven igen. Den vil derfor langsomt få sin fulde funktion tilbage. Det betyder at en behandling med botox hverken er permanent eller har en ødelæggende effekt. Musklen vil blive 100% som før, hvis man ikke gentager sin behandling. 

 

Hvad bruges botox til?

Kosmetisk botox bruges typisk til at mindske mimiske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær. Den klassiske behandling er rynker i, og omkring panden. Derudover bruges det bl.a. til brynløft, rynker ved øjnene. Botox kan også bruges til tandkødssmil eller sur mund.

Botox kan også bruges til at mindske musklens størrelse. Det kan være et ønske, hvis man f.eks. har meget kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-shape ansigt. Det kan også bruges, hvis hagen er stor og den ønskes mindre.

Micro botox Haderslev

Trenden i kosmetiske behandlinger går hen mod så naturligt et look som muligt. Man må helst ikke kunne se, at man har fået kosmetisk behandlinger. En af de nyeste metoder er microbotox. Med microbotox lægger man botoxen i overfladen af musklen samt i huden. På den måde undgår man at blokere musklen helt, så den fortsat kan bevæge sig. Man blokerer istedet musklens binding af huden, så huden ikke rynker, når musklen bevæger sig. Man kan som nævnt ikke bruge botox i læber, men microbotox ved læberne kan mindske rygerynker. Fordelen ved det er eksempelvis, at man fortsat kan løfte sine bryn med normal kraft, men uden at få rynker i panden. Denne behandling giver derfor det mest naturlige resultat man kan få i panden. Problemet med mikrobotox er dog, at effekten holder i kortere tid, typisk ca. 2 måneder, så man skal oftere behandles.

Vi udfører microbotox i Kolding helt rutinemæssigt. Vi bruger microbotox, når vi behandler tæt på brynet, for at bevare bevægeligheden i brynet. Resten af panden, hvor der ikke er risiko for tunge bryn, behandler vi helst med alm. teknik, for at opnå bedst mulig holdbarhed. Ønsker du kun microbotox, behandler vi dig med det.

Medicinsk behandling med botox Haderslev

Vores overlæge er speciallæge i neurokirurgi, og vi må derfor behandle med medicinsk botox. Bl.a. for overdrevet sved i armhule og sved på hænder, skæren tænder, hovedpine og migræne. Har man en lammelse i ansigtet, som kan give skævheder, kan botox i nogle tilfælde være en god metode til en korrigerende behandling.

Behandling med medicinsk botox kræver ikke en forundersøgelse

Medicinske behandlinger kræver ikke en forundersøgelse forud for behandlingen. Du kan derfor booke en medicinskbehandling direkte via vores bookingsystem, eller ringe til os på 31 31 94 70.

Vigtig at vide !

Botox virker kun på de specifikke behandlede muskler og ikke på andre muskelgrupper.

Vi anbefaler, at du efter behandlingen ikke dyrker cardio træning, for at sikre længst mulig holdbarhed af din behandling. Du må gerne motionere før behandlingen og dagen efter.

Læs mere om hovedpine– og svedbehandling.

Hvor længe holder behandlingen?

Efter en indsprøjtning kan du ikke se effekten med det samme. Effekten begynder ofte først langsomt efter et par dage og får først sin fulde virkning efter ca. 14 dage. Hvis du er ny kunde i botox i Århus, bliver du tilbudt en kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikre, at din botox er perfekt. Er der behov for en touch-up er dette gratis og rettelsen vil blive tilføjet i din journal, så vi ved det til din næste gang.

Herefter har behandlingen en holdbarhed på ca. 3 måneder første gang.

Er du glad for resultatet og ønsker du at fortsætte, anbefaler vi, at du får din 2. behandling 3 måneder efter din første.. På dette tidspunkt, er der fortsat lidt effekt af din 1. behandling. Vi vil dermed svække en svækket muskel mere og dermed opnå længere holdbarhed af dine behandling.

Efter 2-3 behandlinger vil de fleste opnå en holdbarhed på 5-6 måneder.

 

Er botox farligt?

Den koncentration der bruges til kosmetiske behandlinger er meget lav, faktisk langt under den dosis der anvendes til medicinsk behandling. Det betyder, at den kosmetiske behandling er helt ufarlig for langt de fleste. Der er dog enkelte personer, hvor man ikke bør behandle. For at sikre korrekt behandling, skal du have en konsultation hos vores hjerne kirurgiske overlæge, inden du kan blive behandlet med medicinsk botox i Kolding. Det er typisk kunder med neurologiske lidelser eller muskel sygdomme, hvor denne lægelige vurdering er ekstra vigtig.

Botox i Kolding er dermed helt ufarlig for næsten alle. Vi behandler ikke kunder med muskelsvind, fremadskridende neurologisk ledelser med muskelsvækkelse, gravide eller ammende.

Hvilke bivirkninger er der ved botox?

Den bivirkning man ser mest ved botox er “jokerbryn” der let kan korrigeres ved en gratis touch-up 2 uger efter behandlingen. Botox i Kolding har først opnået den fulde effekt efter 2 uger, hvorfor man ikke bør lave en touch-up før de to uger er gået, ellers risikerer man at overbehandle området og eksempelvis få tunge øjenbryn. En touch-up bør ikke foretages senere end 4 uger efter behandlingen. Ved en for sen touch-up risiker man, at touch-uppen holder længere tid end den primære behandling og derved give en ikke ønsket effekt, efter 3-4 måneder, når den oprindelige behandling begynder at aftage.

Ca. 5 % oplever forbigående hovedpine 2-3 dage efter behandlingen.

Man skal være 18+ år for at få denne behandling. Vi glæder os til at se dig tid din botox behandling i Kolding.

Botox nær Haderslev

Se ruteplan fra Haderslev til klinikken i Kolding her.

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox