Botoxbehandlinger Esbjerg

På Kosmetisk Hviidsminde har vi 11 års erfaring i kosmetiske- og medicinske behandlinger med botox. Vi er beliggende i Kolding nær Esbjerg, hvor tilbyder botoxbehandlinger.

Book din tidDysport®

Hvad gør botox Esbjerg?

Botox sprøjtes ind i de muskler hvor man ønsker en virkning/effekt. Behandlingen har sin virkning ved at toxinet blokerer for bevægelsessignalet fra nerve til muskel. Efter behandlingen vil musklen langsomt begynde at blive svag. Efter 14 dage er effekten hel og musklen vil ikke længere kunne bevæge sig. Når det sker har man opnået den ønskede effekt. Har man fået en rynkereducerende behandling i panden, vil rynkerne nu være mindsket. Efter 3-4 måneder, vil blokeringen forsvinde, og musklen vil derfor begynde at få signaler fra nerven igen. Den vil derfor langsomt få sin fulde funktion tilbage. Det betyder at en behandling med botox ikke har en ødelæggende eller permanent effekt og musklen vil blive 100% som før, hvis man ikke gentager botox.

Hvad er botox?

Selve produktet botox, består af “Botulinum Toxin Type A”. Produktet har været brugt i mange år til spastiske muskler. Man har senere fundet ud af at botox har en super effekt på migræne/hovedpine og på mimiske rynker i ansigtet.

Hvad anvendes botox til?

Botox bruges typisk til at mindske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær. Den klassiske behandling er rynker i, og omkring, panden. Derudover bruges det bl.a. til brynløft, rynker ved øjnene/kragetæer. Botox kan også bruges til eksempelvis tandkødssmil eller sur mund.

Ligeledes kan det bruges til at mindske musklens størrelse. Dette kan være et ønske, hvis man eksempelvis har meget kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-shape ansigt. Det kan også bruges, hvis hagen er stor og den ønskes reduceret i størrelse.

Se før/efter billeder.

Micro botox Esbjerg

Trenden i kosmetiske behandlinger går hen mod så naturligt et look som muligt. Man må helst ikke kunne se, at man har fået kosmetisk behandlinger. En af de nyeste metoder er microbotox. Med microbotox lægger man botoxen i overfladen af musklen samt i huden. På den måde undgår man at blokere musklen helt, så den fortsat kan bevæge sig. Man blokerer istedet musklens binding af huden, så huden ikke rynker, når musklen bevæger sig. Man kan som nævnt ikke bruge botox i læber, men microbotox ved læberne kan mindske rygerynker. Fordelen ved det er eksempelvis, at man fortsat kan løfte sine bryn med normal kraft, men uden at få rynker i panden. Denne behandling giver derfor det mest naturlige resultat man kan få i panden. Problemet med mikrobotox er dog, at effekten holder i kortere tid, typisk ca. 2 måneder, så man skal oftere behandles.

Vi udfører microbotox rutinemæssigt. Vi bruger det særligt, når vi behandler tæt på brynet, for at bevare bevægeligheden i brynet. Resten af panden, hvor der ikke er risiko for tunge bryn, behandler vi helst med alm. teknik, for at opnå bedst mulig holdbarhed. Ønsker du kun microbotox, behandler vi dig med det.

Medicinsk behandling med botox Esbjerg

Vores overlæge er speciallæge i neurokirurgi, og vi må derfor behandle med medicinsk botox. Bl.a. for overdrevet sved i armhule og sved på hænder, skæren tænder, hovedpine og migræne. Har man en lammelse i ansigtet vil man ofte have et skævt smil. Vi bruger sjældent botox i læber men ofte omkring læberne, for at mindske skæve smil. Vi behandler med medicinsk botox i Kolding.

Vigtig at vide !

Du kan læse mere om hovedpine- og svedbehandling her: Hovedpine og svedbehandling med botox.

Der er ikke brug for en forundersøgelse forud for medicinsk behandling med botox i Kolding og du kan kontakte os på 31 31 94 70 eller booke direkte på vores bookingside.

Botox bruges typisk til at mindske mimiske rynker, hvorfor behandlingen er meget populær. Den klassiske behandling er rynker i, og omkring panden. Derudover bruges det bl.a. til brynløft, rynker ved øjnene/kragetæer. Botox kan også bruges til eksempelvis tandkødssmil eller sur mund.

Ligeledes kan det bruges til at mindske musklens størrelse. Dette kan være et ønske, hvis man eksempelvis har meget kraftige kæbemuskler og ønsker et smallere V-shape ansigt. Det kan også bruges, hvis hagen er stor og den ønskes reduceret i størrelse.

Botox virker kun på de specifikke behandlede muskler og ikke på andre muskelgrupper.

Vi anbefaler, at du efter behandlingen ikke dyrker cardio træning, for at sikre længst mulig holdbarhed af din behandling. Du må gerne motionere før behandlingen og dagen efter.

Hvor længe holder botox?

Efter en indsprøjtning kan du ikke se effekten med det samme. Effekten begynder ofte først langsomt efter et par dage og får først sin fulde virkning efter ca. 14 dage.
Hvis du er ny kunde i botox i Kolding, bliver du tilbudt en kontrol 2 uger efter behandlingen for at sikre, at din botox er perfekt. Er der behov for en touch-up er dette gratis og rettelsen vil blive tilføjet i din journal, så vi ved det til din næste gang.

Herefter har behandlingen en holdbarhed på ca. 3 måneder første gang.

Er du glad for resultatet og ønsker du at fortsætte, anbefaler vi, at du får din 2. behandling 3 måneder efter din første.. På dette tidspunkt, er der fortsat lidt effekt af din 1. behandling. Vi vil dermed svække en svækket muskel mere og dermed opnå længere holdbarhed af dine behandling.

Efter 2-3 behandlinger vil de fleste opnå en holdbarhed på 5-6 måneder.

 

Er botox farligt?

Den koncentration der bruges til kosmetiske behandlinger er meget lav, faktisk langt under den dosis der anvendes til medicinsk behandling. Det betyder, at den kosmetiske behandling er helt ufarlig for langt de fleste. Der er dog enkelte personer, hvor man ikke bør behandle. For at sikre korrekt behandling, skal du have en konsultation hos vores hjerne kirurgiske overlæge, inden du kan blive behandlet med medicinsk botox i Kolding. Det er typisk kunder med neurologiske lidelser eller muskel sygdomme, hvor denne lægelige vurdering er ekstra vigtig.

Botox i Kolding er dermed helt ufarlig for næsten alle. Vi behandler ikke kunder med muskelsvind, fremadskridende neurologisk ledelser med muskelsvækkelse, gravide eller ammende.

Hvilke bivirkninger er der ved botox Esbjerg?

Den bivirkning man ser mest ved botox er “jokerbryn” der let kan korrigeres ved en gratis touch-up 2 uger efter behandlingen. Botox har først opnået den fulde effekt efter 2 uger, hvorfor man ikke bør lave en touch-up før de to uger er gået, ellers risikerer man at overbehandle området og eksempelvis få tunge øjenbryn. En touch-up bør ikke foretages senere end 4 uger efter behandlingen. Ved en for sen touch-up risiker man, at touch-uppen holder længere tid end den primære behandling og derved give en ikke ønsket effekt, efter 3-4 måneder, når den oprindelige behandling begynder at aftage.

Ca. 5 % oplever forbigående hovedpine 2-3 dage efter behandlingen. Dette er ikke farligt.

 

Øvrig information

  • Du skal være min. 18 år for at få behandlingen
  • Forud for din behandling skal du have været til en forundersøgelse ved vores overlæge – denne er altid gratis
  • Vi behandler ikke gravide/ammende
  • Det er vigtigt at du oplyser om medicinske behandlinger/sygdomme til din forundersøgelse og forud for alle dine behandlinger
  • Ønsker du en medicinsk botoxbehandling behøver du ikke en forundersøgelse

Derudover tilbyder vi andre behandlinger

Migrænebehandling med botox

Svedbehandling med Botox