Professionel Botox behandlinger i Århus og Kolding

Botox Århus og Kolding

Botox Århus og Kolding

Vi anvender Dysport til vores behandlinger. Denne type botox har den fordel, at den skal blandes med en mindre mængde saltvand, så man skal kun indsprøjte små mængder ind i musklerne, så det gør mindre ondt. Desuden har vi erfaret, at denne medicinske botox har længere holdbarhed end traditionel kosmetisk botox. Du kan læse mere om https://www.galderma.com/dysport

Botox virker ved at blokere receptorerne i musklerne, så signalet til bevægelse fra nerverne ikke kommer ind til musklen, så muskulaturen i en periode mister evnen til at bevæge sig. Musklen vil gendanne nye receptorer typiske indenfor 3-5 måneder, hvorefter musklen igen kan bevæge sig. Ønsker man en vedvarende effekt, skal behandlingen derfor gentages typisk 3 x pr. år.

Botox anvendes typisk til behandling af:

Pande:

  • Reducere eller helt fjerne rynker i panden og bekymringsrynker mellem øjenbrynene og giver dermed huden en glattere udseende. Man vil altid korrigere evt. skævhed af øjenbryn og give et øjenbrynsløft hvis det ønskes.

Øjne:

  • Når smilerynker bliver meget lange kaldes de kragetæer. Botox anvendes til at reducere mængden og længden af så de igen bliver til smilerynker

Tandkødssmil:

  • Med tandkødssmil menes at man, når man smiler, kan løfte overlæben så højt, at tandkødet kommer til syne. Ved at anvende botox i musklerne der løfter overlæben, kan læben stadig løftes men ikke så højt at tandkødet kommer til syne.

Læber:

  • Små doser kan anvendes til at reducere rygerynker omkring læberne og hvis man har nedadhængende mundvige (sur mund) kan man behandle musklen der trækker mundvigen nedad, så mundvigen trækkes lidt opad. Botox kan også give lidt ekstra fylde i læberne ved at afslappe musklerne omkring læberne, så læben ikke ” forsvinder” når man smiler “lipflip”

Underansigt:

  • Kan forme ansigtet så et rundt ansigt kan blive mere V formet. En bred kæbe er et maskulint træk, hvorfor denne behandling ikke anvendes til mænd, men hos en kvinde vil ansigtet blive mere feminint og ansigtet vil virke slankere.
  • Botox kan ligeledes anvendes til at give en skarpere overgang imellem kæbe og hals, ved at reducere halsens hud muskulatur, der går fra forsiden af halsen op over kæben. Reduceres denne muskel bliver kæbeknoglen mere synlig og kæben synes slankere.
  • Botox kan ligeledes anvendes i hagen, hvis man har en spids hage og en dyb rynke mellem hagen og underlæben.

Hals:

  • Med alderen bliver halsens hudmuskel mere synlig, og kan ses som stramme bånd i huden, disse bånd kan reduceres med denne behandling
Se vores prisliste